Visió general d’Oftalmobages


Visió general d’Oftalmobages

La Clínica Oftalmològica del Bages es va inaugurar al Març de l’any 2.004 a Manresa, oferint els seus serveis i compromís amb Manresa i la comarca del Bages. Desde llavors, hem realitzat a les nostres pròpies installacions de Manresa, consultes mèdiques i intervencions quirúrgiques als nostres pacients de totes les edats, que ens ha convertit en la clínica referent del Bages i hem pogut participar en collaboracions amb altres clíniques.

IMG_7225-2L’equip d’Oftalmobages està format per un equip de 17 persones. L’equip de doctors oftalmòlegs està format per 8 metges oftalmòlegs, 2 metges anestesistes, 3 optometristes, 2 instrumentistes, 2 auxiliars de clínica i 2 en el departament d’admissions. Amb una experiència mitja de 15 anys en cirurgia ocular i visites d’oftalmologia.

Els serveis que oferim són els de consulta d’oftalmologia i cirurgia oftalmològica. Dins la consulta oftalmològica oferim prevenció, diagnòstic, tractament, i seguiment de les diferents patologies oculars. D’altra banda, som especialistes en les següents cirurgies: refractiva, presbícia o vista cansada, cirurgia de la cataracta, implants ICL, lents multifocals… .

La nostra clínica està dotada de la tecnologia i equipament d’última generació necessaris per a realitzar els serveis oferts.

La missió del centre és oferir una atenció oftalmològica médico-quirúrgica de qualitat a la població del Bages, fent servir les darreres tecnologies del sector oftalmològic. Els valors principals són la innovació, compromís, proximitat i professionalitat.