Centre de Cirurgia


Centre de Cirugía

Sobre les tècniques quirúrgiques més habituals practiquem la cirurgia de la cataracta per mitjà de la facoemulsificació amb anestèsia tòpica (gotes) i també la nova tècnica de microincisió MICS (intervenció a través d’una obertura d´ 1’5mm). Podem oferir als nostres pacients la possibilitat d’implantar l’última tecnologia en lents intraoculars – lents acomodatives i lents multifocals – que permeten reduir la dependència de les ulleres i alliberar-se d’utilitzar les bifocals en la seva vida diària. També realitzem la cirurgia del glaucoma mitjançant la innovadora tècnica de l’esclerectomia no perforant (en els casos indicats), minimitzant així els riscs de les tècniques anteriors més clàssiques (trabeculectomia)..

Practiquem en el centre operacions per a tractar les malalties de la retina considerades en l’actualitat operables, tals com el despreniment de la retina, sagnats dins de l’ull (hemorràgia vitria) o membranes epirretinianes maculars. Així mateix, realitzem tractament dels pacients amb Degeneració Macular associada a l’Edat en els casos de formes exudatives o hemorràgiques en els quals el tractament està indicat, utilitzant fàrmacs intravitris, que pretenen frenar el procés neovascular en aquests pacients. En casos seleccionats de pacients amb malalties corneals en les quals la còrnia es troba excessivament aprimada (ectàsies) realitzem l’implant d’anells corneals intraestromals, amb l’objectiu d’aconseguir aplanar la còrnia aprimada per reduir la seva excessiva curvatura i d’aquesta manera intentar aconseguir millorar la qualitat visual d’aquests pacients.

Centro de Cirugía (1)També realitzem en el centre intervencions per corregir defectes a les parpelles en malalties com per exemple un excés de pell (dermatocalasia), parpelles excessivament caigudes (ptosis) o massa evertides cap dins o cap enfora (entropion/ectropion) entre d’altres. També realitzem el tractament de les obstruccions del llagrimal amb la moderna tècnica del làser diode via transcanalicular, amb la que es pretén destapar el llagrimal d’una forma el menys traumàtica possible mitjançant una tecnologia làser.

Disposem de l’opció, si ho desitgen els acompanyants, de veure la cirurgia en directe a través d’una finestra des d’una sala d’espera especialment dissenyada per a aquesta finalitat.